Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

Synchro op kennisdagen brandpreventie

Op 16 en 17 november 2016 organiseerde de Brandpreventie Academy de vijfde editie van de Nationale Kennisdagen Brandpreventie. Gezien de grote belangstelling zijn er voortaan twee kennisdagen.

De eerste dag stond in het thema van de bouwkundige brandpreventie en op de tweede dag was het thema brandveiligheidsinstallaties.

Twee dagen vol inspirerende sprekers over leuke inhoudelijke thema’s voor zowel starters als gevorderden. De onderwerpen en sprekers kunt u hier terugvinden.

 

Voor wie?

Deze kennisdagen zijn bedoeld voor o.a. projectmanagers, bouwkundig adviseurs, architecten, verzekeraars, werkvoorbereiders, medewerkers van installatiebedrijven en branddetectiebedrijven etc. Kortom: voor iedereen die met brandveiligheid te maken heeft.

 

LogboekenOnline was op beide dagen aanwezig met een informatiestand. Onze adviseur Thijs de Moes mocht op beide dagen een elevator pitch geven op het podium over ons product LogboekenOnline. Op de eerste dag gaf onze adviseur Gerard Hoffmann een korte samenvatting over wijzigingen in de bouwregelgeving die gaan plaatsvinden in 2019.

 

Voor meer informatie: http://www.kennisdag.net/Terug naar overzicht

Vragen over brandveiligheid?


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Meer informatie