Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

Al uw logboeken in één registratiesysteem

LogboekenOnline

Hoe houdt u als facilitair manager het overzicht als u meerder gebouwen en meerdere installaties in beheer hebt. Voor deze uitdaging is LogboekenOnline ontwikkeld.

 

LogboekenOnline is in eerste instantie ontwikkeld voor het beheer van brandmeldinstallaties, maar al gauw bleek deze online tool uitermate geschikt voor het registreren van een grote hoeveelheid andere technische installaties. Inmiddels zijn al meer dan 30 installaties in LogboekenOnline beschikbaar en daar waar het van toepassing is kunnen de logboeken worden geregistreerd conform de geldende NEN/EN/ISO-normen.

 

Heeft u een installatie die nog niet in het overzicht staat? Wij maken deze installatie voor u aan, zodat u elke installatie in LogboekenOnline kunt registreren. Hiermee krijgt u optimaal overzicht van al uw installaties in al uw gebouwen.

 

LogboekenOnline is niet alleen een registratiesysteem, maar ook een beheerstool. Zo krijgt u een waarschuwing als het onderhoud aan uw installatie dient plaats te vinden. Denk bijvoorbeeld aan het verplichte maandelijkse beheer van uw brandmeldinstallatie of het onderhoud aan uw liftinstallatie.

 

Klik hier voor het overzicht van installaties die al beschikbaar zijn in LogboekenOnline.Terug naar overzicht

Vragen over brandveiligheid?


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Meer informatie