Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

LogboekenOnline digitaliseert uw papieren logboek

Papieren, logboek

Iedereen kent de aanblik van de papieren logboeken. Vaak zijn het dikke, rommelige en soms zelfs losbladige, mappen. Een logboek online bijhouden is hiervoor een perfecte oplossing. Maar, wat te doen met het huidige, papieren logboek? De informatie uit dit papieren logboek dient beschikbaar te blijven in geval van een calamiteit.

 

LogboekenOnline biedt de mogelijkheid om uw huidige, papieren logboek volledig te digitaliseren. U levert uw logboeken bij ons in en wij zorgen ervoor dat alle informatie op de juiste plaats in LogboekenOnline wordt geplaatst. Op deze manier worden de voordelen voor het gebruik van LogboekenOnline optimaal benut. De gegevens zijn minder kwetsbaar en beter toegankelijk vanaf welke locatie dan ook.

 

Dit geldt overigens voor álle relevante informatie die beschikbaar dient te zijn in geval van een calamiteit. Denk bij brandmeldinstallaties bijvoorbeeld ook aan het Programma van Eisen (PvE), certificaten, de onderhoudsovereenkomst, installatietekeningen etc. LogboekenOnline kan documenten tot A0-formaat overzetten naar pdf-, tiff-, of jpg-bestanden.

 

Deze drempelverlagende service maakt het voor u als facilitair manager wel heel eenvoudig om over te stappen naar LogboekenOnline. Laat u informeren over de voorwaarden door onze adviseurs op 033-4566080.Terug naar overzicht

Vragen over brandveiligheid?


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Meer informatie