Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

LogboekenOnline Onafhankelijk

Onafhankelijk

Helaas komt het té vaak voor: in het recente verleden bent u wellicht ingegaan op het advies van uw installateur om uw logboek, via een door hen aangeleverde module, online op te slaan. Dat leek een goed idee en in de basis is dat het ook. Als het logboek online is opgeslagen kunt u het vanaf welke locatie dan ook inzien.

 

Maar wat nu als u ontevreden bent  en u bent van plan over te stappen naar een andere installateur. Wat gebeurt er dan met uw logboek?

 

Veel installateurs gebruiken het middel ‘online logboek’ om u als klant aan hen te ‘binden’. Binden is goed, maar die verbinding moet wel van twee kanten komen. Als u wilt ontbinden en de installateur is houder van uw logboek kunt u voor hele vervelende situaties komen te staan. U bent tenslotte wettelijk verplicht een logboek te tonen als de controlerende instanties u daarom vragen.

 

Met LogboekenOnline komt u niet voor deze ongewenste situatie te staan. LogboekenOnline is namelijk onafhankelijk! Als u gebruik maakt van LogboekenOnline en u wilt van installateur veranderen; geen probleem! De huidige installateur wordt ‘uitgezet’ en de nieuwe wordt aan uw installatie gekoppeld. Het Logboek is en blijft van u!

 

Verschillende installateurs voor verschillende installaties? Ook geen probleem; per installatie wordt een installateur gekoppeld. U hoeft dus maar 1 registratiesysteem te gebruiken!

 

Daarnaast is LogboekenOnline ook merkonafhankelijk. Of u nou een brandmeldinstallatie van merk X gebruikt, of een brandmeldinstallatie van merk Y; alles kan geregistreerd worden met 1 systeem.

 

En vragen de controlerende instanties naar het logboek van uw brandmeldinstallatie? Met het inscannen van de handige QR-code die bij de brandmeldcentrale hangt hebben ook zij direct toegang tot het logboek. Deze unieke mogelijkheid vindt u alleen bij LogboekenOnline!

 

Laat u informeren wat LogboekenOnline nog meer voor u kan betekenen, want het geavanceerde online registratiesysteem biedt nog veel meer mogelijkheden. Wat 3 jaar geleden begonnen is als een online logboek voor brandveiligheidsinstallaties, is inmiddels uitgegroeid tot een tool, waarbij ook logboeken van ruim 30 andere installaties kunnen worden geregistreerd. Download hier de nieuwe brochure van LogboekenOnline voor meer informatie.

 Terug naar overzicht

Vragen over brandveiligheid?


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Meer informatie