Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

Synchro op bezoek bij Efectis Nederland BV

 

“Brandgedrag van isolatie zonder geheimen”, dat was het thema van het 5e Fire Seminar dat donderdag 30 oktober jl. plaats vond bij Efectis Nederland in Bleiswijk. Tijdens deze jubileumeditie werd ingezoomd op kwaliteitsborging van de gebouwschil ten aanzien van brandveiligheid.

Verschillende sprekers van onder meer Efectis Nederland, Brandweer Nederland, Delta Lloyd en Kingspan gaven onder leiding van dagvoorzitter Frénk van der Linden hun visie over hoe de kwaliteit van de gebouwschil geborgd kan én moet worden.

De conclusie van dit Seminar: “Voorkomen is beter dan genezen”. Kortom: Vergroot het bewustzijn en neem verantwoordelijkheid als het gaat om het voorkomen van brand. Kies voor deugdelijke materialen en verwerk deze volgens de voorschriften. Controleer jezelf en elkaar, niet eenmalig maar periodiek. Gebruik de kennis die er in de markt beschikbaar is. En blijf het verhaal vertellen!

 

De heren van Synchro waren er uiteraard bij op deze dag. Hieronder een foto vanuit het lab waar brandtesten door Efectis worden uitgevoerd.

brandtestTerug naar overzicht

Vragen over brandveiligheid?


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Meer informatie