Synchro Adviesbureau Brandveiligheid BV
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

Zorg moet sneller digitaliseren

Om de zorg in de toekomst betaalbaar te houden, is snellere digitalisering essentieel. Dat blijkt uit onderzoek dat is uitgevoerd door Stichting Digitalezorg.nl en Pb7 in opdracht van het platform Het Digitale Landschap.

 

De belangrijkste doelstelling van digitalisering is voor veel VVT-professionals met name om meer zorg op maat te kunnen leveren. Maar ook het verminderen van de administratielast en sneller en accurater op zorgvragen kunnen reageren worden vaak genoemd. Digitalisering van de werkvloer heeft de grootste prioriteit, gevolgd door de financiële afdeling en het management.

 

Om vooruitgang te boeken, zal de rol van IT binnen de bedrijfsprocessen nog duidelijker moeten worden gemaakt. Maar ook het vergroten van de digitale kennis en vaardigheden van het personeel zijn noodzakelijke initiatieven, alsmede het aangaan van samenwerkingsverbanden met partners om elkaars positie te versterken. Het gebruikmaken van cloud-services zien veel VVT-professionals ook als een strategisch onderdeel van de digitale transformatie.

 

Het volledige artikel kunt u hier lezen op Zorginstellingen.nlTerug naar overzicht

Vragen over brandveiligheid?


Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.Meer informatie