LogboekenOnline®
Databankweg 6C, 3821 AL Amersfoort

Telefoon: 033 - 45 66 080

LogboekenOnline compleet vernieuwd

Op 21 december is, na een lange voorbereiding achter de schermen, het geheel vernieuwde LogboekenOnline.nl gelanceerd. Profiteer nu van de introductie-aanbieding om kennis te maken met LogboekenOnline. LogboekenOnline is het eerste jaar gratis! U betaalt alleen de implementatiekosten. Neem contact met ons op voor de voorwaarden. Bel met onze adviseurs op 033-4566 080.
Drie jaar na de introductie en het winnen van de Innovatieprijs Brandveiligheid 2013 werd het tijd voor het vernieuwen van LogboekenOnline. Wat is begonnen als een online logboek voor brandveiligheidsinstallaties, is inmiddels uitgegroeid tot een tool, waarbij ook logboeken van ruim 30 andere installaties kunnen worden geregistreerd.
Wat is er veranderd?

 

  • LogboekenOnline is in een moderner jasje gestoken. Er zijn nieuwe functionaliteiten aan het dashboard toegevoegd en alles is overzichtelijker geworden. Toch zullen de huidige gebruikers elementen terugzien, waar zij zo vertrouwd mee zijn. Zo zijn de kleurelementen die van belang zijn voor het beheer van de installaties nog precies hetzelfde als in de oude LogboekenOnline.

  • In de nieuwe NEN 2654-1:2015 is voorgeschreven dat de systeembeschikbaarheid van brandmeldinstallaties moet worden geregistreerd. Deze functionaliteit is nieuw in LogboekenOnline.

  • Het is nu mogelijk om de accucapaciteit in LogboekenOnline te registreren. U krijgt automatisch een melding als de accucapaciteit niet meer toereikend is voor het contract dat u heeft met uw onderhoudspartij. Het is dan zaak om ofwel de accucapaciteit te vergroten, dan wel een nieuw contract met uw onderhoudspartij af te sluiten.

  • Vanaf nu kunt u behalve Brandmeldinstallaties ook andere installaties in LogboekenOnline registreren. Hierdoor is het mogelijk geworden om een compleet gebouwdossier op te bouwen. Bij het inscannen van de QR-code krijgt u de vraag bij welke installatie u een melding wilt plaatsen. Daarnaast kunt u per installatie de documenten uploaden en inzien.

 

Voorbeeld van een gebouwdossier in LogboekenOnline

Voorbeeld van een gebouwdossier (klik op de afbeelding om te vergroten)

 

Logboek, Brandmeldinstallatie

Voorbeeld van een Logboek Brandmeldinstallatie (klik op de afbeelding om te vergroten)

 

  •  Het is van groot belang dat de gegevens van de logboeken altijd bereikbaar zijn. Daarom is LogboekenOnline extra beveiligd tegen aanvallen van buitenaf en worden de gegevens die worden geüpload versleuteld.

 

Bij het opnieuw inloggen moet eenmalig een nieuw wachtwoord worden aangevraagd. Dit gaat heel eenvoudig. Kies voor ‘Wachtwoord vergeten’ , vul daar je e-mailadres in en ontvang je nieuwe wachtwoord in de mail.

 

Nog geen gebruiker van LogboekenOnline? Kijk op de website www.logboekenonline.nl voor meer informatie of maak een afspraak met één van onze adviseurs voor een presentatie op 033-4566 080.

 

De voordelen van LogboekenOnline op een rijtje:

Voordelen LogboekenOnline op een rijtje

Download hier de brochure.Terug naar overzicht

LogboekenOnline®


Het logboek dat niet in rook kan opgaan...Meer informatie