Hét onafhankelijke online registratiesysteem voor beheer, onderhoud en inspectie van alle installaties!

Het eerste, het beste en meest uitgebreide digitaal registratiesysteem voor beheer, onderhoud en inspectie van alle installaties!

 

Synchro bedenkt nieuwe oplossingen waar anderen blijven vasthouden aan behaalde resultaten in het verleden. Synchro wint, om die reden, met LogboekenOnline®, als Best Practice de innovatieprijs Brandveiligheid 2013 op het Nationaal Brandveiligheidscongres, georganiseerd door het SBRCURNET, het kennisplatform voor de bouw en vastgoed. Het product LogboekenOnline is vanaf 2013 doorontwikkeld en is inmiddels marktleider met meer dan 20.000 aangesloten verschillende soorten installaties, duizenden gebruikers en honderden unieke opdrachtgevers.

Meer projecten

LogboekenOnline BV

 

Synchro bedenkt nieuwe oplossingen waar anderen blijven vasthouden aan behaalde resultaten in het verleden. Synchro wint om die reden, met LogboekenOnline®, als Best Practice, de Nationale Innovatieprijs Brandveiligheid 2013!

 

Module Legionellabeheer

 

In samenwerking met LogboekenOnline BV heeft Synchro de Module Legionellabeheer ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om beheerstaken gelijktijdig actueel te houden en spoel je eenvoudig met een BlueTooth thermometer!

 

Module Liftinstallaties

 

In samenwerking met een liftbedrijf, de TÜV en LogboekenOnline® heeft Synchro een compleet online liftlogboek ontwikkeld. De module geeft automatisch, in één overzicht aan wanneer onderhoud- en of inspectietermijnen naderen.

Brandveilig Ondernemen

 

Synchro heeft voor de Gemeente Houten een online dienst ontwikkeld waarmee, op basis van de inschrijving Kamer van Koophandel een online risico-inventarisatie kan worden uitgevoerd.