Module Liftinstallatie, conform NEN-EN81-20 en NEN-EN81-50

De Module Lifstinstallatie

In samenwerking met een liftbedrijf en de TÜV heeft LogboekenOnline® een compleet online liftlogboek conform NEN-EN81-20 is en NEN-EN81-50 ontwikkeld. Dit liftlogboek bevat een module technische specificaties waarbij het mogelijk is om herhalende specificaties van bijvoorbeeld gebruikte hefmotoren, draagkabels, schacht en kooideuren door middel van een bibliotheek aan een liftlogboek toe te voegen. Noodzakelijk te overleggen documenten, bij bijvoorbeeld een keuring en of inspectie zijn door middel van een QR-code eenvoudig te raadplegen. De module geeft automatisch, in één overzicht aan wanneer onderhoud- en of inspectietermijnen naderen

Meer projecten

LogboekenOnline BV

 

Synchro bedenkt nieuwe oplossingen waar anderen blijven vasthouden aan behaalde resultaten in het verleden. Synchro wint om die reden, met LogboekenOnline®, als Best Practice, de Nationale Innovatieprijs Brandveiligheid 2013!

 

Module Legionellabeheer

 

In samenwerking met LogboekenOnline BV heeft Synchro de Module Legionellabeheer ontwikkeld. Hiermee is het mogelijk om beheerstaken gelijktijdig actueel te houden en spoel je eenvoudig met een BlueTooth thermometer!

 

Module Liftinstallaties

 

In samenwerking met een liftbedrijf, de TÜV en LogboekenOnline® heeft Synchro een compleet online liftlogboek ontwikkeld. De module geeft automatisch, in één overzicht aan wanneer onderhoud- en of inspectietermijnen naderen.

Brandveilig Ondernemen

 

Synchro heeft voor de Gemeente Houten een online dienst ontwikkeld waarmee, op basis van de inschrijving Kamer van Koophandel een online risico-inventarisatie kan worden uitgevoerd.